Carusele


Speedy

 
 

Detalii produs >>Carusel clasic
Carusel

Caruselele sunt des întâlnite la locurile de joacă deoarece sunt favoritele copiilor. Sunt mai multe tipuri de carusele, sunt carusele cu platformă create cu băncuțe, cu bare de susținere sau la care copiii se pot agăța.

Pentru ca folosirea lor să fie sigură, realizarea caruselelor necesită o atenție deosebită. Caruselele, precum și celelalte dintre produsele noastre sunt realizate conform standardului EN 1176.
 
Materialul de bază al jucăriilor este oțelul zincat la cald care este acoperit cu 2 straturi de vopsea pulbere. Vopseaua este rezistentă la razele UV, astfel nu-și va pierde culoarea nici pe termen lung.

De ce este important folosirea caruselelor pentru copii?

Echipamentele de joacă amplasate pe terenurile de joacă nu oferă doar bucurie copiilor dar contribuie și la ritmul lor de dezvoltare ajutând copiii la dezvoltarea fizică și mentală.
 
Folosirea caruselelor are un rol important în dezvoltarea simțului de echilibru. Evident, nu caruselele sunt singurele jucării care ajută la dezvoltarea și menținerea echilibrului, leagănele și toboganele sunt la fel de importante.
 
Prin urmare este bine să încurajăm copiii să folosească echipamentele de joacă nu numai pentru amuzamentul lor ci pentru că au un rol important în dezvoltarea lor.
 
Mai mult de atât stimulațiile provenite din folosirea caruselelor și leagănelor ajută la dezvoltarea constatntă a părții creierului care este responsabil pentru simțul echilibrului.
 
 cere oferta echipamente de joaca

Contact

Oradea, Str. Gheorghe Doja, nr. 49A
Tel: +4 0724 309 033
Fax: +4 0359 808 449
Email: office@polyduct.ro
Web: www.polygo.ro