Echipamente de cățărat


Erda

 

Detalii produs >>


MINI hexagonalMAXI hexagonal

 
 

FORTUNA cu 3 turnuri


Vario system


Vario fantastic


Attighof turn de frânghie


Piramidă ARMINBerghausen


Cuib Fortuna


Stea de cățărat


Plasă de cățărat


FORTUNA hexagonal
Stație cuib


Sky-castle


Căsuță


Piramidă MIDI


Piramidă MAXI


Combinație MAXI


Piramidă MINI


Echipament de cățărare JUNIORPiramidă Dino XXL


Piramidă Dino 1


Piramidă Dino 3Pagina următoare

Cățărătoarele sunt printre favoritele copiilor când vine vorba de distracție în parc. Echipamentele de cățărare le oferă posibilitatea să joace jocuri de rol ceea ce implică fantezia oricărui copil și îi ajută la dezvoltarea imaginației.
 
Din acest motiv cățărătoarele sunt foarte populare iar faptul că se pot combina cu multe alte echipamente de joacă constituie un avantaj deosebit de mare.

De ce este important folosirea cățărătoarelor pentru copii?

Echipamentul de cățărare este menit să satisfacă nevoia de mișcare a copiilor. Sunt multe tipuri de cățărătoare, astfel copiii mai mici le pot folosi pe cele mai ușoare iar copiii mai mari se pot juca pe stațiile mai complexe care necesită mai multă forță.

Pe lângă faptul că satisfac nevoia de mișcare a copiilor, cățărătoarele îmbunătățesc simțul echilibrului, copiii se simt mai în siguranță la înălțime, măresc capacitatea de a aprecia distanțele și ajută la dezvoltarea coordonării ochi-mână/picior. Desigur, pe lângă avantajele menționate ajută și la dezvoltarea sistemului imunitar prin întărirea condiției fizice.

Jocuri de rol

Fără să-și dea seama copiii se implică în jocuri de rol mai ales dacă se joacă în grup pe terenul de joacă. Jocurile de rol sunt foarte importante pentru dezvoltarea imaginației în timp ce mediul îi îndeamnă la mișcare.

Jocurile de rol se pot juca în diferite feluri dar cel mai ideal este prin folosirea echipamentelor de joacă deoarece copiii nu se mișcă atât cât ar trebui odată cu începerea școlii.


 cere oferta echipamente de joaca

Contact

Oradea, Str. Gheorghe Doja, nr. 49A
Tel: +4 0724 309 033
Fax: +4 0359 808 449
Email: office@polyduct.ro
Web: www.polygo.ro