Loc de joacă cu nisip


Lăzi de nisip - pătrat

 

Detalii produs >>


Lăzi de nisip - rotundMăsuță de joacă

 

 


Nisiparul este elementul indispensabil al
echipamentelor de joacă deoarece fără nisipar nici nu 
ne putem imagina un teren de joacă, copiilor le place 
să se joace în nisip.

Influența lor asupra copiilor

Jucatul în lăzile de nisip ajută la dezvoltarea abilitățiIor creative ale copiilor, deoarece cu ajutorul formelor construiesc diferite lucruri din nisip. Este foarte interesant pentru copii, fiindcă sunt dispuși să se joace și singuri în acestea. Atunci însă când mai mulți copii lucrează la aceeași formă făcută din nisip, se dezvoltă și capacitatea lor de a lucra în grup.

Caracteristicile locurilor de joacă cu nisip

Lăzile de nisip sunt proiectate astfel încât să aibă locde șezut fiind mai confortabile pentru copiii. Pe lângăfaptul că sunt confortabile corespund cu standardele de siguranță.

Forma și culoarea ramelor este foarte importantă pentru copii, pentru că se vor juca cu mai mare plăcere dacă sunt atrași de culoarea echipamentului de joacă.

Părțile din plastic sunt realizate din polietilenă rezistentă la razele UV, vopsită în masă. La fabricarea lor se folosește tehnologia de turnare la joasă presiune ceea ce oferă flexibilitate și durabilitate mărită produselor. Părțile din metal sunt zincate la cald, vopsite cu două straturi de vopsea de pulbere astfel garantând durata lungă de viaţă.

 

 cere oferta echipamente de joaca

Contact

Oradea, Str. Gheorghe Doja, nr. 49A
Tel: +4 0724 309 033
Fax: +4 0359 808 449
Email: office@polyduct.ro
Web: www.polygo.ro