Echipamente de joacă pentru dezvoltarea echilibrului


Mondo

 

 

Detalii produs >>


Pânză de păianjen
Pod suspendat 1Pod suspendat 2


Pod suspendat 3


Frânghie echilibru triunghi


EASY CLIMB 1


EASY CLIMB 2


Detalii produs >>

Tunel mobil


Scară mobilă


Pod suspendat cu stepperBară curbată

 

Bare paralele


Bară cu trei niveluri


 

Ansamblu joacă - echilibru


Cățărătoare verticală
Putem observa că jucăriile din categoria balansare și echilibristică sunt folosite de mai mulți copii deodată deoarece sunt foarte populare.

Motivul este simplu: este vorba despre un echipament de joacă 
dinamic, care este compus din părți mobile.

De ce le plac copiilor?

Din cauza vârstei și a fizicului copiii au posibilitatea să controleze puține lucruri în viața lor de zi cu zi. Pe de o parte încă nu pot face anumite lucruri din cauza vârstei, pe de altă parte încă nu sunt destul de maturi pentru a rezolva anumite chestii. Acesta este motivul pentru care copii vor să controleze mediul lor înconjurător.
 
Aceste echipamente de joacă sunt construite din piese mobile, care se mișcă cu viteză și în direcția în care vor copiii, deoarece ei controlează piesele cu mișcările lor. Această activitate oferă bucurie imensă copiilor, iar acesta este unul dintre motivele pentru care sunt atât de populare.

Dezvoltarea echilibrului

Folosirea echipamentelor de balansare ajută la dezvoltarea echilibrului copiilor, ceea ce este foarte important pentru că astfel sistemul lor nervos se dezvoltă mult mai rapid.

Este foarte important să alegem jucăriile care sunt potrivite pentru vârsta și abilitatea lor, deoarece dacă un copil simte că jucăria este prea periculoasă pentru el sunt șanse mari ca în viitor să evite jucăriile care ajută la dezvoltarea echilibrului.

Multilateralitatea elementelor de echilibristică

Echipamentele de balansare sunt disponibile în diferite forme și cu funcții variate, astfel fiecare copil poate să-și găsească jucăria cea mai potrivită pentru abilitatea lui.

Echipamente de balansare pot fi folosite și de copii mici, care știu sa meargă singuri, astfel chiar și copiii de 2 ani pot beneficia de aceste echipamente de joacă.
 cere oferta echipamente de joaca

Contact

Oradea, Str. Gheorghe Doja, nr. 49A
Tel: +4 0724 309 033
Fax: +4 0359 808 449
Email: office@polyduct.ro
Web: www.polygo.ro