Leagăne


Leagăn cuibLeagăn cuib MINI


Leagăn cuib


Leagăn cu sfoară MINI


SUPER MINI


Leagăn 2 persoane


Balansoar clasic

Sunt mai multe tipuri de leagăne, iar copiii le pot folosi indiferent de vârstă, în funcţie de abilitățile fiecăruia.
 
Copiii sunt atrași de leagăne și se străduiesc de la o vârstă mică să le pună în mișcare fără ajutorul adulților.
 
Leagănele sunt foarte populare deoarece în timpul legănării copiii au sentimentul că zboră iar sentimentul aceasta nu se poate atinge decât cu ajutorul echipamentelor de joacă. Experiența aceasta oferă copiilor sentimentul de libertate.

Tipuri de leagăne

Sunt mai multe feluri de leagăne și depinde de vârsta copiilor, pe care le favorizează. Leagănele pot fi considerate veteranele terenurilor de joacă.
 
Leagănul este, de fapt, un scaun suspendat cu frânghii, care poate fi de diferite feluri. În funcție de tipul scaunului, acesta poate fi folosit atât de copii mici cât și de cei mari.
 
Leagănul cuib este foarte popular deoarece poate fi folosit de mai mulți copii în același timp. Denumirea leagănului provine din structura echipamentului care seamănă cu un cuib de pasăre. Mai demult o alternativă a leagănului cuib era suspendarea unei anvelope de cauciuc, cu câteva decenii în urmă a fost des întâlnit în curțile caselor. Acum însă leagănele de tip cuib sunt comode și
ușor de folosit, iar copiii le adoră.
 
Leagănele cu frânghie sunt ideale pentru dezvoltarea simțului de echilibru. Deoarece copiilor le place să folosească acest tip de leagăn în grup, ajută la dezvoltarea abilității de cooperare. Pentru mișcarea optimă a jucăriei copiii trebuie să-și potrivească mișcările. cere oferta echipamente de joaca

Contact

Oradea, Str. Gheorghe Doja, nr. 49A
Tel: +4 0724 309 033
Fax: +4 0359 808 449
Email: office@polyduct.ro
Web: www.polygo.ro