Tiroliană pentru copii - locuri de joacă

Tiroliana pentru copii - locuri de joaca

Tiroliană

 

Detalii produs


Tiroliana este unul dintre cele mai palpitante echipamente de joacă care oferă distracție deosebită nu numai pentru cei mici dar și pentru copiii mai mari.

Tiroliana asigură o experiență deosebită copiilor. Așa cum leagănul oferă senzația de zbor, tiroliana oferă aceeași sentiment în varianta îmbunătăţită.

Sunt diferite feluri de tiroliane pentru copii, unele sunt mai lungi altele mai scurte, dar poate să difere și înălțimea la care frânghia este pusă, însă fiecare tip de tiroliană oferă aceeași aventură copiilor.

Caracteristicile

Baza acestui echipament de joacă este o platformde pornire și sosire iar între cele două structuri se află frânghia.

Înălțimea și lungimea structurilor poate fi diferită, în mare parte această caracteristică definește viteza și durata alunecării. Poate fi instalată pe suprafață netedă sau pe deal, cele două structuri pot fi instalate pe diferite înălțimi în funcție de cerințe.

Structura de sosire este dotată cu arc de amortizare, care încetinește forța impactului, astfel reducând posibilitatea unui accident în timpul folosirii echipamentului.

Folosirea tirolianei

Baza acestui echipament de joacă este o platformeă de pornire și sosire iar între cele două structuri se află frânghia.

Înălțimea și lungimea structurilor poate fi diferită, în mare parte această caracteristică definește viteza și durata alunecării. Poate fi instalat pe suprafață netedă sau pe deal, cele două structuri pot fi instalate pe diferite înălțimi în funcție de cerințe.

 cere oferta echipamente de joaca

Contact

Oradea, Str. Gheorghe Doja, nr. 49A
Tel: +4 0724 309 033
Fax: +4 0359 808 449
Email: office@polyduct.ro
Web: www.polygo.ro